Јуче је уз присуство великог броја Вичана, гостију Виче, учесника, певача, свирача, играча одржана шеста смотра народних обичаја "Митровдан у Вичи".

Захваљујући труби, мала варош у срцу Србије, постала је престоница света. На понос свих нас као истински празник живота. Од 14. октобра 1961. до данас, пуних 6 деценија, заједно, весело, до вечности.

Синоћ је у сали Културног центра у Гучи, Анђелка Прпић показала зашто је једна од најтраженијих млађих глумица са наших простора.
У оквиру Дечје недеље, Културни центар општине Лучани у Гучи, примио је најмлађе суграђане.
У оквиру Дечје недеље чији је овогодишњи слоган "Дете је дете, да га волите и разумете", предшколска група вртића "Бамби" из Гуче посетила је Културни центар.
"Дете је дете, да га волите и разумете", слоган је овогодишње Дечје недеље.
 
"Дете је дете, да га волите и разумете", слоган је овогодишње манифестације "Дечја недеља". Тим поводом и Културни центар општине Лучани у Гучи приредиће програм за наше најдраже и најмлађе суграђане.

Викенд иза нас обележила је 6. Купусијада у Пухову. Од раног јутра, осам вредних екипа спремало је свадбарски купус, а нешто пре одржавања културно –уметничког програма, проглашени су и победници.

Page 1 of 7
All for Joomla All for Webmasters