ОПШТИНА ЛУЧАНИ: Бесплатна андроид апликација за све Драгачевце

Општина Лучани је у оквиру националног пројекта управљања ризиком од елементарних непогода развила апликацију која ће служити за комуникацију са грађанима општине Лучани како у ванредним ситуацијама преко наредби и препорука тако и у редовним активностима. "Грађани ће примати сервисне информације везане за активности наших јавних предузећа на терену", рекао је председник општине Лучани Миливоје Доловић.
Председник општине Лучани и командант Штаба за ванредне ситуације истиче да је ово јако корисна апликација која се бесплатно преузима на Play продавници за андроид платформу и њено даље коришћење је потпуно бесплатно, потребно је само да је корисник повезан на интернет мрежу за пријем обавештења. Преко ове апликације локална самоуправа и јавна предузећа општине Лучани ће обавештавати грађане који су инсталирати апликацију о стању путне инфраструктуре, тј. чишћењу снега, прекидима у саобраћају, измени режима саобраћаја. Обавештења ће добијати из делокруга рада нашег комуналног предузећа о кваровима на водоводној мрежи и другим редовном активностима, наравно грађани ће примати и информације од Електродистрибуције везано за стање нисконапонске мреже.

Апликација је тренутно доступна само за Андроид платформу, а касније ће прилагодити и за ИОС оперативни систем.

Инсталиране је врло једноставно, на Play продаваници се унесе Siuvs Mobile, апликација се инсталира на телефон и кликом на плави кружић у доњем десном углу отвара се подмени где се кликне на Пријава и после тога се само изабере општина Лучани у падајућем менију и од тог тренутка сте пријављени за обавештења.

Линк апликације можете преузети ОВДЕ.

 

 

 
 

 

 

All for Joomla All for Webmasters