ИСКАЗИВАЊЕ ИНТЕРЕСОВАЊА ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ ПРОТИВ COVID 19

У Републици Србији у току је имунизација против вируса COVID 19. У сваком моменту, сваки грађанин може исказати интересовање за имунизацију преко портала еУправе, на следећем линку: https://imunizacija.euprava.gov.rs/. Попуњавањем једноставног упитника исказујете интересовање да примите вакцину против COVID-19.

 

Попуњавањем упитника и слањем захтева не дајете сагласност за вакцинацију, већ искључиво исказујете интересовање. Сагласност за вакцинацију је документ који се потписује код лекара и уколико се одлучите да се вакцинишете тај документ ћете тамо потписати. У сваком тренутку своје исказано интересовање можете да промените или обришете.

Да бисте исказали интересовање, неопходно је да попуните упитник, до кога ћете доћи једним кликом на линк: https://imunizacija.euprava.gov.rs/
Кликните на дугме ”Покрени услугу”. Након тога попуните формулар и наведите тражене податке (имејл, контакт телефон).
Такође можете да одаберете било који тип вакцине за који је Агенција за лекове и медицинска средства (АЛИМС) потврдила безбедност, ефикасност и квалитет, или можете да одберете жељеног произвођача вакцине (једног или више).
Након што успешно попуните упитник на имејл и путем СМС поруке добићете потврду са детаљима, потом ћете бити обавештени и о термину имунизације.
All for Joomla All for Webmasters