60. ДРАГАЧЕВСКИ САБОР ТРУБАЧА: Жика Ајдачић редитељ, Дејан Петровић музички уредник највеће трубачке феште

 
ГУЧА - Драгачевски сабор трубача ове године слави 60 година драгих, саборашких успомена, које смо заједно деценијама уназад градили.
 
Сабор је својим програмским садржајем и особеношћу, препознат као манифестација од посебног значаја, манифестација која сваке године у августу месецу привуче велики број љубитеља трубе, из Србије и света. С тим у вези, организатори су донели одлуку и именовали два велика имена, свака у свом домену, која ће својим искуством и знањем допринети одржавању нивоа и квалитета програмског садржаја.
 
Наиме, за редитеља (режисера) Сабора именован је Живорад Жика Ајдачић, редитељ и драмски писац. Он ће својим стручним и компетентним активностима усмеравати, координирати и давати упутства учесницима у реализацији саборског програма.
 
Дејан Петровић, признати уметник и мајстор трубе, именован је за музичког уредника 60. Драгачевског сабора трубача. Он ће се својим знањем и искуством побринути за репертоар извођача, и водиће рачуна о музичким нумерама које ће се изводити у програму манифестације.
 
60. Драгачевски сабор трубача у Гучи, одржаће се у термину од 13-15. августа.
 
СВИРАЈ ТРУБО, СВИРАЛА ЗАДУГO, ЗА ВЕСЕЉЕ И НИЗАШТА ДРУГО!
All for Joomla All for Webmasters